Om os

NorthTech er stiftet i 2003 og vi er dedikeret til at levere de bedste forretningskritiske innovative løsninger med fokus på kvalitet og rettidighed.

Vi har designet løsninger og leveret konsulentbistand til blandt andet Nordea, Kort og Matrikelstyrelsen (nu Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering), Vejdirektoratet, XponCard, KMD A/S samt en række andre større organisationer.

NorthTech består af et solidt hold af højt specialiserede medarbejdere som lægger en personlig ære i at yde det bedst mulige for vores kunder.

Vi løser opgaver der fordrer stærk faglig bistand i forbindelse med IT arkitektur, udvikling, kvalitetssikring samt analysearbejde til udbud og tilbudsstyring.

I Skandinavien er kvaliteten af IT løsninger høj, og anvendelsen af open source meget udbredt. NorthTech er skandinavisk og vi bruger tiden på at udtænke optimale løsninger sammensat af de bedste komponenter. Vores nordiske stil er en del af vores DNA og vi deler gerne viden og støtter fælles initiativer.

Vi har i NorthTech specialiseret os i at kombinere Open Source, nye teknologier og optimerede metoder for at reducere kompleksiteten og omkostningen ved at høste de enorme fordele som de nye muligheder betyder for virksomhederne.

Gennem to årtier har vi særligt rådgivet staten og den finansielle sektor i at imødekomme behovene indenfor distribution, transformation og integration af platforme i henhold til gældende compliance krav, både nationalt og internationalt.

Vi løser gerne opgaver hvor der ikke findes eksisterende software og derfor skal opfindes helt nye løsninger, hvad enten det betyder at kombinere eksisterende værktøjer og Open Source, eller udvikle de nødvendige dele fra bunden. Vi har god erfaring med at beskrive arkitektur fra prototype til færdig konstruktion i samarbejde med interne afdelinger såvel som outsourcing partnere.

Vi har ligeledes specialiseret os i planlægning af kvalitetssikring og egentlige testplaner, og processen med at gennemføre dem.

NorthTech er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2016, og blev i Computerworlds store regnskabsanalyse udnævnt til It-komet 2017 i kategorien “Top 20 Konsulenthuse”.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *