Er du NorthTechs nye, værdibaserede it-projektleder?

Er du den fantastiske projektleder, som stortrives med at være i daglig dialog med vores kunder og samarbejdspartnere og som uden at blinke samtidig håndterer interne udviklerteams med superdygtige specialister? Kan du håndtere krav om struktur og en forventning om at være pragmatisk på samme tid? Drømmer du om at være en del af et energisk, agilt og innovativt team, hvor samarbejde, sparring og faglig udvikling er i højsædet? Så er det dig, vi leder efter!

Om NorthTech

Hos NorthTech kan vi garantere, at både din faglige og personlige udvikling vil få et boost. Vi er en ambitiøs og værdibaseret innovations- og rådgivningsvirksomhed placeret i hjertet af København, og vi arbejder både med banebrydende innovationsprojekter og med at løse nogle af de helt store og væsentligste udfordringer indenfor digital infrastruktur. Vi kalder det for Do Good Technology.

Hos os bliver du en del af et superstærkt team af dygtige og dedikerede kollegaer, som vi kærligt kalder for elite-teknologiudøvere. Vi har en stærk samarbejdskultur og vores fælles drivkraft er en enorm faglig nysgerrighed og en stor vilje til altid at ville løse vores kunders udfordringer hele vejen. Hos os må man aldrig gå forgæves som kunde, så vi følger altid alting helt til dørs. Vi løfter i flok – og de fleste dage laver vi også ting, som ikke står i jobbeskrivelsen.

Om jobbet

Som projektleder hos os vil du fungere som Single Point of Contact for vores kunder i forhold til de opgaver, vi løser for dem. Vores kunder er ofte store virksomheder – både offentlige og private, og uanset deres størrelse er det din opgave at sørge for, at de altid oplever at blive holdt i hånden og hjulpet med de opgaver, som vi lover at løse for dem. Du skal desuden fungere som samlingspunkt og drivkraft for vores udviklingsteams, hvor du hjælper med at oversætte kundens ønsker til konkrete udviklingsopgaver. Du sørger for, at vi leverer til tiden og til kundens tilfredshed. Opgaverne spænder bredt – og du vil altid have dygtige kollegaer omkring dig, der kan og vil hjælpe dig. Vi kalder det værdibaseret, elite-projektledelse.

Om dig

Du er virkelig god til selv at sætte ting i gang. Du arbejder selvstændigt, metodisk, løsningsorienteret, tænker i alternativer og du er med til at skabe og bevare overblikket i en travl hverdag.

Udover at have projektværkstøjskassen i orden og være dygtig til at lede i alle faser af et projekt har du nogle særdeles solide stakeholder management kompetencer og en stor ansvarsfølelse over opgaven. Du kan lide at kommunikere og at ”være på”, og du sætter en ære i at få alle med på den forandringsrejse, som vores projekter indebærer.

Du har minimum 3 års (sikkert lidt mere) erfaring som projektleder med gode referencer fra dine stakeholders, en videregående uddannelse minimum på bachelor niveau, og meget gerne en certificering som projektleder – fx PRINCE2 practitioner eller IPMA C.

Synes du også, at ovenstående lyder spændende og kan du se dig selv som en del af et virkeligt kompetent team i et innovativt IT-hus, så send din ansøgning mærket ”Projektleder” til os hurtigst muligt på: Bo@northtech.dk. Vi modtager og vurderer ansøgninger løbende.

Du er også velkommen til at ringe til vores Business Development Manager Bo Ellehave på tlf. 22 22 95 32, hvis du vil høre mere om jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *