Kompetencer

Der sker i disse år en gigantisk udvikling i skabelsen af data, og det stiller krav til at nytænke virksomhedens måde at håndtere IT. Hvis man blot skalerer eksisterende løsninger havner man nemt i scenarier hvor omkostningen stiger med hele faktorer; 10×, 100× og endda 1000 gange.

Samtidig er data i dag mange flere specialiserede størrelser end for bare 10 år siden: Adfærdsdata indsamlet eller købt fra sociale medier; sensordata fra målestationer, droner og monteret udstyr; billede-/videodata fra overvågning og som led i rapportering; og senest står Lidar- og satellitdata overfor at blive frigivet.

Vi har i NorthTech specialiseret os i at kombinere Open Source, nye teknologier og optimerede metoder for at reducere kompleksiteten og omkostningen ved at høste de enorme fordele som de nye muligheder betyder for virksomhederne.

Gennem to årtier har vi særligt rådgivet staten og den finansielle sektor i at imødekomme behovene indenfor distribution, transformation og integration af platforme i henhold til gældende compliance krav, både nationalt og internationalt.

Vi løser gerne opgaver hvor der ikke findes eksisterende software og derfor skal opfindes helt nye løsninger, hvad enten det betyder at kombinere eksisterende værktøjer og Open Source, eller udvikle de nødvendige dele fra bunden. Vi har god erfaring med at beskrive arkitektur fra prototype til færdig konstruktion i samarbejde med interne afdelinger såvel som outsourcing partnere.

Vi har ligeledes specialiseret os i planlægning af kvalitetssikring og egentlige testplaner, og processen med at gennemføre dem.